Wednesday, January 12, 2011

mix and match color

sungguh syiok berblogwalking arini melawat b2b sambil melihat perkembangan jadual mereka... 
n i sungguh teruja hokeyy.. (*_*) rase macam nak buat tu jugak.. nak buat ni jugakk.. eh tu pon cam bez... ni pon cam bez jugak.. adeii.. (ketuk kepale sendiri..)...semua nk wat macam la i mampu kan.. huhu...

tibe2 baru i teringat.. semua mende i nk wat tp kale pon i tak decide lg..heheehe... tp ade la a few choices in my mind... bertandang nnt awal2 lagi encik tunang dah cop merah.. yeahh die memang sangat2 obses dengan kale merah.. so belah bertandang dah setel... belah nikah we decide nk pilih kale lain selain putih.. sebab i rase i macam xbape nk ngam dengan kale putih... pk..pk..pk.. encik tunang bagi idea kale baby blue ala2 macam elyana kawen dulu tu... 

look nice.. i like... lembut gitu... tp once again.. i think takut tak masuk dengan kale kulit i nih.. kale kulit i memang agak 'malam' ckit compare to my fiance..itu baru bab nikah.. bab bersanding belom pk jugak lg..adehhhh.. (~.~) so i jd takut nk pilih kale.. takut xsesuai... b2b semua ade idea x kale ape yg sesuai... **wondering** huhu...

5 comments:

  1. kalo gelap kan cikFM cuba try guna warna yang dark tp selitkan skit warna yang lembut skit..haha..pening x??

    i love dark blue or mayb silver with white..huu~..

    gudluck!

    ReplyDelete
  2. kina pun nikah bukan warna putih..

    ReplyDelete
  3. cantik.. warne tiffany blue nampak mewah.. :)

    ReplyDelete
  4. anaztasias: huhu tu la pening2..

    lovelyadibah:hehe paham2.. combine kale la erk? gelap n soft... thanx dear

    kina:tu la takt la cam ape je nnt kalau pkai putih..

    aty: cantek kan.. sbb tu my fiance suke.. tp cuak xsesuai dengan i plak.. die ok laa 'siang' sikit dr i.. hehhe

    ReplyDelete