Tuesday, February 22, 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

as salam semua...

aritu telah di tag oleh kita ke situ (sorry dear, lmbt buat tag sbb bz ckit).. :)
CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography


cara-cara nak join contest nih:

1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda.

2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)

3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.

4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nakLIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)

5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.

6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.


ok lets we go:

SEBAB...

1)sebab pertama agak teruja tgk hasil2nye bile merewang2 di blog Faridism Fotography since kami ni pasangan kayu so perlu bekerjasama dengan OP yg mantops..
2)nant nak guna gambar tu letak kat banner n photobooth..
3)of kos la boleh menjimatkan duit sebab..sebab kami ni pengantin bajet.. :)

TEMA..
kalau boleh nak tema rockz(music life)..senang cakap nk buat konsep natural n simple.. hidup rockz.. hehe.. props utama nak guna GITAR..drum..trompet.. sebab gitar yang menghasilkan irama dan lagu.. konon2 nak mengadaptasikan konsep tak boleh berpisah ibarat irama dan lagu.. cett.. jiwang plak.. kate rockz..

sambil main gitar sambil berjiwang2 sambil berphotoshoot...

contoh gambar seperti di bawah ::


sambil baring2 kat taman.... 


pegang je gitar tu camne pon jnji nampak kreatif...


pandangan bawah cam ni... nice jugak..


bersama-sama main gitar.. propa je i pegang gitar tu.padahal xtau gune pon.. kekeke.. 


sweet...

suke konsep cam ni sebab natural dan suke dengar mista F main gitar for me..

kau umpaa bunga yang mekar di hatiku...
  kuharap kau mekarlaa.. selama-lamanya...

dah2 berangan.. stop it.. n sambung wat keje.. :)

opss.. befor tu nk tag :


ok done.. :)

7 comments:

  1. thanks dear for tagging me..let me think first..HMMM

    ReplyDelete
  2. Wahh best best. All the best darling.. I pun tak terfikir lagi nak buat macam mana..

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab join :) nantikan keputusan bulan April ni okey ! gudluck :) huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh..kreatif2...hehe..mari posing2...

    hi i folo u k..same2 kite share info pasal wedding k :PPP

    ReplyDelete
  5. kina: thanx :)

    suhilary: orait.. :)

    ainee:hehe simple je.. try my luck.. ;)

    ada:tq :)

    farid: semoga dapat luck.. ehehe

    iedchan:tq folo.. jom join!!.. :)

    ReplyDelete