Tuesday, May 10, 2011

design sticker doorgifts

hye semua.. 1st of all, nak ucap thanx pada yang memberi komen pada entri ini..

takut jugak sebenarnya nak menaip entry sebab takut takdek orang bace pun blog ni.. huhu..

tapi nk tulis jugak... hehe..

minggu ni tak berape bizi kat opis.. so amik kesempatan ni buat keje2 mengedit2 sikit la..

nak guna untuk design sticker yang akan ditampal pada doorgifts..

i carik kat google pastu edit2 je letak name.. haha bajet susah sgt la kan.. :P

wat simple2 je sebab i tak pandai nk edit2 ni.. sangat tidak kreatip okay.. huhu..

tolong vote mane yang okay utk dibuat sticker ye...




tolong vote ye kawan2.. errr simple je kan.. yess i dah bgtau i memang xkreatip pun.. tapi nk jugak DIY sebab nk ade hasil tangan sendiri...

19 comments:

  1. alahai semua comelll :)

    tp yg no.3 tu plg comel kot...hihi

    ReplyDelete
  2. say vote no.3 hehe. fitria cop u orang pahang ek? area mana dear? =)

    ReplyDelete
  3. saya setuju ngan nana...suka yg no3..

    ReplyDelete
  4. kasut pink : tq.. :)

    anaztasias : x.. i b2b kl.. phg tu encik tunang. kat jengka..

    dba: tq2..

    eidA : orait.. tq.. :)

    ReplyDelete
  5. kina suke no 2..sebab no 2 xpernah nampak lagi kat mana2..hehe..comel la dear..

    ReplyDelete
  6. waahhh susahnye nk vote..tapi saye vote no3 :)

    ReplyDelete
  7. yg number 2 tuh..tapi cube letak bacgground dia HEART shape instead of bulatan...hehehehhehe

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. wahh...cute tau dear.....chumell.....suker2.. em....exchange link yew soon...;))

    ReplyDelete
  10. hai dear.suka no 1 ngan 3.ahaks.ok2 i rasaaaaa no. 3 kot ;)

    ReplyDelete
  11. kina: no2 tu byk edit sikit.. yg lain tu xbyk edit pun.. hehe

    A 'n' M : tq.. =)

    intan: ok tq.. =)

    Hunny Kitty : oh ok tq..

    A.N.A : tq2..

    n0rraslida alias : tq.. dah add link yours.. :)

    nida: hehe tq..

    zimie:haha ok2 noted.. tq dear

    ReplyDelete
  12. elya suke yg no 2. cuz ianya bulat ...somel je lekat nnt

    ReplyDelete
  13. elya thanx... terharu sgt elya singgah blog picisan ni.. **kembang idung jap**

    ReplyDelete