Wednesday, June 29, 2011

dress hunting

hye monday...walaupun dah pukul 2 tapi satu keje pun masih tak jalan. takde mud la nak buat keje. hati masih di rumah.. waaaa....

semalam lepas abis kelas rushing nak pegi survey butik pengantin. pegi dekat2 area rumah je sebab nak jimat masa. pegi dengan encik tunang dan bff yang nak kawin jugak. kami pegi survey kat butik rins suzana. try la sarung 3pasang baju.

encik tunang suke baju bawah ni.. tapi macam tak sesuai pulak bila duduk sebelah2 dengan encik tunang yg berbaju putih...


next, gediks try baju cinderella yang kembang ni.siap pakai dengan "bakul"nya skali nak bagi kembang.. oh ternyata sangat buruk sebab saya katik... huhuhu..


pastu fedup.. sume tak sesuai. encik tunang pesan jangan carik baju yang nampak pendek.. baju tak banyak yang berkenan di hati. kalau ade yg berkenan pun tak sesuai dengan saya.. last baju.......




hahahha.. kalau dah pendek tu pendek jugak la kan.. pakai baju ape pun nampak pendek gak T_T... tapi.. perasan tak.. ketatnye baju tuuu.. kene diet ni..encik tunang pulak longgar sangat seluarnye.. 

last2 baju mane pun tak amik.. balik dengan hati riang ria.. (kononnye laa).. mane lagi baju yang cantik2 dan murah.. nak survey ni...idea pleaseeeeee...

credit pic to rinssuzana

14 comments:

  1. baju yg 1st tu cntik jugak.. =)

    ReplyDelete
  2. semua bj kat rins suzana cntik2 aaa.sobsob.tp harga pun cntik..sobsob lg..

    ReplyDelete
  3. cari kat azika collections. mmg cantik and banyak gila collection baju dorg. kat bukit raja. google jerh dorg.

    ReplyDelete
  4. tqahmisdar: cantik tp bile duduk sebelah encik tunang nmpk weird..huhu..

    lisa:aah btl2.. kalau cantik sikit kene tmbh 300.. cantik sikit tmbh 500.. tensen je dgr...

    kina:kasut tgi pun still labuh lagi sbb baju tu sangat2 pnjg...

    rai:azika erk? ok tq.. :)

    ReplyDelete
  5. yg 1st tu cantik. tapi nk npk tinggi sikit nnt pakai la heels. :) ok nye nnt. heee.

    ReplyDelete
  6. sukanya dgn baju yg no.2 tu! mcm cinderella gitu...hihihi

    ReplyDelete
  7. alia: wah ramai la plak ckp cantik.. hehe.. nnt kne try skali lg dgn kasut plak..

    nana: aah feeling cinderella.. pastu pakai.. pehh burukkk sbb katik... huhuhuh..

    ReplyDelete
  8. hehe zimie pun tengah dress hunting gak ni.skrg sibuk survey busana2 perantin.hihi ehh zimie tanye dah si hariz zakwan.jawapan memberangsangkan.jeng3 ;)

    ReplyDelete
  9. intan : aah cantik2 sume tp yg cantik sume kat kategori A means mahal n kene tmbh.. sob..sob..

    zimie: good2.. nnt ape2 review la erk dear.. :) good luck in hunting.. hihi

    ReplyDelete
  10. takpe fitria, u survey smapai jmpa yang puas hati. Sekali seumur hidup nak kahwin ni, mesti buat yg terbaik..

    ReplyDelete
  11. maria..baju fist tu cantek sangat.. xpe2..jalan2 cari butik lg ye.. =)

    ReplyDelete
  12. hai..blog walking here..like ur blog cos u share ideas with us b2b..baju yang last tu, kawan i pakai tuk wedding die..die agak rendah jugak, tapi cantik je..take a look here =)
    http://chocolateandnut.blogspot.com/2011/10/zilas-wedding.html

    ReplyDelete