Thursday, July 21, 2011

idea doorgift si cilik

happy thorsday all.. :P

masih tercari-cari idea untuk bagi doorgift untuk si cilik? saya nak share sikit salah satu doorgift yang boleh dijadikan idea selain lolipop..gule2 semua tu.


ade b2b, meeya pernah bagi idea ni kan.. alat tulis pensil, pemadam sume tu..

credit to meeya



ni another idea kalau ade sape2 yang nk bagi pensil.. my cuzie bg tapi untuk majlis aqiqah anaknya.. 



sesuai untuk yang rajin nak menDIY kan.. pensel sebagai pemegang.. atas tu ade pemadam dan pengasah.. oh die ade jugak gantung 50sen kat situ.. memang semua doorgift die letak syiling 50sen. 

just to share~~.. :)




8 comments:

  1. hahaha, kang kalau sy bg alat tulis mesti diorg ckp betul2 cikgu lah. hahahaha sy kasik lolipop ajes :D

    ReplyDelete
  2. cantikkk!...hehe.sgt kreatif dan berguna okayy..bajet pun murah

    ReplyDelete
  3. nana: cantik kan.. like

    yaty: haha ko mmg cikgu yg berkaliber.. kehkehkeh.. kawin pun ingt kat anak murid lg..

    lisa:likesss too...

    gadis: kan..

    iedchan:yup.. murah dan rajin diy laa.. hehe

    ReplyDelete
  4. yg 2ndtu kreatip la..sume ada..duit 50 sen ponada..hehe

    ReplyDelete