Thursday, December 22, 2011

promotion mua

hi semua...

korang dah ada MUA untuk majlis tunang/kahwin nanti tak?

i nak share 1 promotion dari sorang mua... kak anis...


YEAR END PROMOTION

Dear friends... PROMOTION SPECIAL PRICE FOR bride-to-be or anyone need my touch area SRI DAMANSARA... klik http://www.facebook.com/finessetouch for futher see my hands on.. thank you..



kak anis sorang yang sangat baik... mekap die pun cantik... ade few bloggers yang hire kak anis on her wedding day...

refer here more info 

blog : http://anisft.blogspot.com/2011/12/year-end-promotion.html
fb : http://www.facebook.com/pages/AnisFinesseTouch/123827177635182


yaty..pinjam gmbr erk.. =)

boleh refer here untuk review 

1) yati : http://marrakechmystery.blogspot.com/2011/12/review-make-up-artist-mua-for-nikah.html

2) si kecil : http://sikecilberkata.blogspot.com/2011/06/review-my-official-mua.html

just nk share pengalaman i.. i takdek lagi mua untuk nikah.. aritu dah survey2 some of the mua untuk majlis
nikah nanti. so i mesej kak anis nak tanye rate and date available.. die cakap die free untuk slot yang i nak tu. tapi sampai sekarang i tak book deposit pun lagi sebab tak confirm lagi nak nikah time bile.. aritu kak anis ni kol nk double confirm sama ada i nak amik die tak untuk majlis i... i macam tekejut skit sebab tak sangka la die ingat lagi sebab dah berbulan2 i mesej die tanye...kirenye die memang menjaga customer la.. and satu lagi die sangat soft spoken.. cair plak dengar ayat die.. ** i tak boleh dengar orang cakap lembut2 ni.. rase nk book je die jadi vendor..hihihi**


so korang ape lagi.. cepat2 la terjah die ye..

ya Allah kau permudahkanlah urusan maria dan fitri.. murahkanlah rezeki mereka

9 comments:

  1. semoga Allah murahkan rezeki, dear maria :) aminn... *fuhh dgn mcm2 prob melanda, i hope we'll get through together... hehe

    ReplyDelete
  2. cantek kak anes makup eh .
    btw, nice BLOG . Suke baca blog ni. ;D
    ^__^ follow me back ye.
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    bole kite share2 . hihi.

    ReplyDelete
  3. make up die cantik..attitude pun bagus..go for it dear..:)

    ReplyDelete
  4. selalu jugak usha2 blog kak anis ni~ tp kite memang xbooking mana2 mua lagi. bulan 2 baru decide kerja booking booking ni~

    ReplyDelete
  5. hi maria, found ur blog masa tengah survey2 barang2 kawen... hehe... thanks for the info.. wanie dah follow ur blog.. bleh la share2 story nnt :)

    ReplyDelete
  6. hmm menariknyer...thanx for the info dear...=)
    miza dah folo ur blog...jom folo miza gak..bleh la share sal kawen nnt =) jom tukar link dear..

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. masyaallah... thx a lot war warkan hasil kerja akak.. terima kasih tuan tanah..:P

    ReplyDelete